مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوانم توقیف برای خودرو بگیرم

سلام. حدود سه ماه پیش بنده تصادف کردم و طرف مقابل مقصر شناخته شد. بیمه 2850000 بابت خسارت داد ولی وقتی صافکار ماشین را دید گفت 5000000 هزینه داره که مقصر اعلام نمود مابقی خسارت را جبران میکند. پس از یک ماه خبری از مقصر نشد و امروز و فردا کرد. الان پس از سه ماه میگوید من پول ندارم بروید شکایت کنید. البته من بیمه و کارت ماشین مقصر را از مقصر گرفتم و هنوز دستم هست.
به نظر شما راهی هست که بتوان ماشین را توقیف کرد و به حق خود رسید

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام، بله اگر با کروکی مقصر بوده و امتناع میکند میتوان گرفت