مشاوره حقوقی رایگان - در تقاطع هم عرض که به دلیل عملیات ساختمانی عرض آن کم شده مقصر کیست؟

در یک تقاطع هم عرض بنده خودرو دست راست بودم و در کوچه جنوب به شمال حرکت میکردم. خودرو دیگری در تقاطع، از غرب به شرق حرکت میکرد که در تقاطع تصادف کردیم. و در تقاطع هیچ گونه تابلوی حق تقدم وجود ندارد.
کوچه ای که من در حال حرکت بودم به دلیل عملیات ساختمانی عرضش کم شده است در این تصادف چه کسی مقصر است؟

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، ظاهراً طرفین ، مقصّر هستند و هریک باید نصف خسارت طرف مقابل را بپردازد و اگر بیمه هستند ، بیمه ، نصف خسارت هریک را طبق حکم دادگاه می پردازد.