مشاوره حقوقی رایگان - قطع بیمه

من تازه سال دوم دانشگاهم شروع شده و 19 سالم هست و تحت بیمه تامین اجتماعی پدرم هستم متوجه شدم بیمه ام قطع شده دلیل و راه حلش چیه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به بیمه مراجعه نمایید شاید نیاز به گواهی اشتغال شما باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به بیمه مراجعه نمایید شاید نیاز به گواهی تحصیل شما باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مذکر باشید قطع می‌شود لکن حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید زیرا در حال تحصیل هستید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید.