مشاوره حقوقی رایگان - تصادف کردن پسر بچه شش ساله در روز دهم محرم

سلام خسته نباشید بچه ای شش ساله در روز دهم محرم تصادف کرد و منجر به فوت شد خود راننده گفت سرعت ماشین من 50 بوده اما راهنمایی رانندگی چیزی درباره ی سرعت ماشین ننوشته دادگاه 50 درصد راننده را مقصر کرده و 50 درصد شهرداری را مقصر کرده ثبت دادگاه شده الباقیه هم آمد باید در تاریخ 1398/11/8به دادگاه برم ببخشید این 50درصد که شهرداری را مقصر کرده ما باهاش طرف هستیم یا اینکه دادگاه

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، اگر دادگاه حکم داده که 50 درصد راننده مقصّر است و 50 درصد ، شهرداری ، نصف دیه از راننده گرفته می شود که در صورتی که بیمه شخص ثالث داشته باشد ، از بیمه گرفته می شود و نصف دیه ، از شهرداری گرفته می شود.