مشاوره حقوقی رایگان - طرح شهرداری

سلام وقت بخیر منزل مسکونی دارم 20 سال پیش توطرح خیابان بود وشهرداری مجوز ساخت ندادن و الان خونم قابل سکونت نیست وکارهای تک برگ سند روانجام دادم برای فروشش اقدام کردم و رفتم شهرداری که عقب نشینی کوچه رو تعیین کنند میگن که تو طرح پارکینگ هستش چکار کنم مستاجرم نمیدونم چکارکنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در مورد امکان یا عدم امکان اقامه دادخواست به طرفیت شهرداری نیاز به بررسی جزئیات ملک است