مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سند

سلام
من یه باغ دو کله دارم به مساحت سند 5460 شمال و جنب سایزش با سند یکی است شرق و غرب علی الحساب با 12.5 از وسط جاده عقب نشینی باز هم 5643 شده
برای مجوز ساخت و گرفتن کد یکتا نقشه یو نی ام تهیه کردم از سمت خیابان اصلی اضافه دارد میخواستم بدونم اصلاح سند باید چکار کنم

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، باید ابتدا به ثبت محل ، مراجعه شود. اگر نتیجه گرفته نشد ، به طرفیّت ثبت ، دادخواست داده شود. البته این کار بهتر است با مداخله وکیل انجام شود.