مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور سیکلت

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده برادرم در مدرسه راهنمایی روستای همجوار درس میخونه و هر روز این مسیر رو با موتورسیکلت طی میکنه دیروز با یک نفر از دوستانش که پیاده بوده تصادف میکنه بینیش خونی میشه اما آسیب دیگه ای نمیبینه و پلیس راه هم موتور سیکلت رو که بیمه نامه نداشته توقیف میکنه حالا آیا والدین اون پسر میتونن از ما تقاضای دیه کنن؟
البته ناگفته نماند که پسر مذکور برای مزاح راه رو سد کرده و مانع از تردد راحت موتور سیکلت اخوی اینجانب و حواس پرتی ایشان شده بود.

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، اگر فقط خون از بینی آمده باشد، ارش دارد و دیه ندارد. این هم مستلزم کروکی پلیس راه و شکایت و تأیید پزشکی قانونی است که بهتر است با مصالحه ، حل شود و پرونده تشکیل نشود.