مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

با سلام خسته نباشید وکلای عزیز
خانومم بعد 3ماه زندگی مشترک با بهونه های الکی ترک منزل کرد عدم تمکین زدم ولی بازگشت نکردن الان مهریه 114سکه با خسارات هزینه دادرسی اجرا گذاشته یک ماه دیگ جلسه شعبه دوم خانواده سوال اینه چه موقه اعسار بزنم ینده ن مالی دارم ن منبع دراآمدی پدرم یک دامداری داره اونجا مشغول کارگری ام خرجم رو میده .البته ناگفته نماد بنده مسول فروش دام هایش هستم و تهیه آذوقه برای دام هایش به این خاطر مبلغی در حسابم بالا پایین میشه حسابم هم مسدود نکردن من میتونم اعسار مهریه و همچنین اعسار پراخت هزینه دادرسی بزنم در چه زمانی؟ امیدوارم سوالم مفهمومی باشد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بعد از صدور رای قطعی
و صدور اجرائیه میتوانید اعسار دهید

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام و درود
ان شاالله مشکلتون برطرف شود.
در حالت کلی اعسار بعد از محکومیت است لذا تا حکم محکومیتتون صادر نشده است نمی توانید اعسار بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم مهریه می توانید دادخواست اعسار بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بعد از صدور حکم ، شما باید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پس از صدور حکم قطعی دادخواست اعسار خود را ثبت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در زمانی که حکم محکومیت قطعی به شما اعلام شد تقاضای اعسار بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زمانی که رای قطعی شود
و درخواست اجرا امد اعسار دهید