مشاوره حقوقی رایگان - ملک مزایده ای

سلام من یک ملکی مسکونی روستای درمزایده دادگاه برنده شدم و پول مزایده را کامل پرداخت کردم دادگاه مدارکی که به من داده یک برگه صورت جلسه است آیا سندی به من داده نمیشود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه سند دارد میتوانید پیگیری کنید صادر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک سند داشته باشد می توانید از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حضورا به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر
باید برای انتقال سنذ اقدام نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، بعد از گذشت دوماه از مزایده در صورت تایید مزایده میتوانید درخواست صدور سند انتقالی نمایید