مشاوره حقوقی رایگان - استعفا نیروی خدماتی آموزش و پرورش

بسمه تعالی من ازسال 92 به عنوان نیروی خدماتی رسمی وارد آموزش و علوم ورزشی هستم وبدلیل ناپیوسته بودن مدرک تحصیلی ارائه مدرک تحصیلی وتغییر رسته پست خالی قادر به انجا م محوله در آموزش پرورش راندارم به همین دلیل میخوام از شغل خود استعفا داده واردََشغل آزاد در بازار شوم آیا به نظر شما آموزش پرورش با استعفا موافقت می کند

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

به هر حال باید اقدام کنید قبل از اقدم شما پیش بینی خاصی نمیتوان داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه این موضوع را به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.