مشاوره حقوقی رایگان - ترمیم بکارت

سلام آیا اگر زوجه قبل از ازدواج پرده بکارت خود را ترمیم کرده باشد و به زوج اطلاع نداده باشد و خود را دوشیزه معرفی کرده باشد. و زوج بعد از رابطه متوجه شود. اولا پزشکی قانونی می‌تواند ترمیمی بودن را تشخیص دهد ؟ و آیا می‌شود به عنوان تدلیس شکایت کرد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به مدت رابطه دارد �ر مدت زیادی نگذشته باشد پزشکی قانونی تشخیص می‌دهد و اگر ازدواج بر پایه دوشیزه بودن قرار گرفته باشد مصداق تدلیس در ازدواج است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
بله امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید و ...
و فسخ نکاح ناشی از ‌ تدلیس ، فوری است

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بله قابل تشخیص وشکایت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری تدلیس است و می‌تواند از موارد فریب در ازدواج نیز با‌شد