مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام. من در یک ََساختمان 8 واحدی ساکن هستم. خودم پارکینگ ندارم و ماشین رو بیرون از ساختمان پارک میکنم. ولی مدیر ساختمان به یکی از واحدهای دیگر که دو خودرو دارن حیاط رو اجاره دادن بنده میتونم از نظر قانونی با این کار مخالفت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر حق اجاره دادن مشاعات را ندارند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر ساختمان بدون رضایت بقیه مالکین چنین حقی ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حیاط جزء مشاعات است و مدیر ساختمان نمی‌تواند اجازه تصرف در مشاعات‌ را صادر کند بلکه تصرف در قسمت مشاعات ساختمان فقط با اجازه تمام مالکین امکان‌پذیر است.