مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام. دختر 33 ساله هستم 8 ساله تمام مخارجمو خودم میدم سال 92 مادرم از پدرم حق طلاق گرفت و اونو از خونه بیرون کرد من و خواهرم با مادرم زندگی می‌کردیم دوساله خواستگار دارم‌ مادرم مخالفت کرد و دعوا و دلخوری منو از خونه بیرون کرد و با پدرم زندگی میکنم تمکن مالی خوبی نداره کارت حقوقیشو مادرم به عنوان نفقه 10 ساله ازش گرفته و به بهانه نگه داری از فرزند و نفقه بهش نمیده پدر 73 سالشه به سختی پول در میاره. شرایط مالی خوبی نداریم من تحت فشار روحی مالی خانواده قرص اعصاب میخورم آیا پدرم برای گرفتن حقوقش از مادرم میتونه اقدامی بکنه شرایط مالی خوبی نداریم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله چنین امکانی وجود دارد. بدوااگراز طریق دادگاه حساب ایشان مسدود نباشد میتواند از طریق بانک اقدام به دریافت کارت بانکی جدید نمایید.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
اگر کارت حقوق دست مادرتون هست ازش بگیرید یا حساب جدیدی برای واریز حقوق معرفی کنید و این یکی رو ببندید. مادرتون حتی اگر بابت نفقه رای هم داشته باشه تا یک چهارم حقوق پدرتون بهش تعلق میگیره.