مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام

با سلام بنده مغازه دارم چند روز پیش فردی اومد اینستا و گفت کالایی که خریده عالی و شروع کرد به تحسین کردن بعد ازم پرسید سوالات شخصی بعد از چند روز اومد اینستا بازم شروع کرد به سوال پرسیدن و البته سوالات شخصی بودن و هیچ بی احترامی نکرد فهمیدم پیش فیک هست و دروغ میگه و خلاصه فهمید خوشم نمیاد ازش با هاش چت کنم بعد معذرت خواهی کرد و قول داد دیگه پیام نده تا الانم پیام نداده و بعد بلاکم کرد و دیلی اکانت کرد و رفت حالا چطور میتونم پیداش کنم اصلا میشه ازش شکایت کرد ولی هیچ توهین و بی احترامی نکرد انگار چیزی میخواست بگه ولی نگفت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.