مشاوره حقوقی رایگان - شکایت وکیل از موکل

با سلام و درود: از وکیل خودبابت تخلفاتی چون ندادن
1_ قراردادو
2-نشان ندادن پرونده ای که بنده شاکی بودم بعلت غیر قانونی بودن در صورتیکه حق اینجانب بوده
3_ امضا صورت حلسه بازجویی بدون
حتی یک خط از ردفاع شفاهی ایشان در ان صورت جلسه درج نشدو فقط دفاعیات طرف دعوی مکتوب شده بود
. بعلت عدم مکتوب کردن دفاعیات ایشان توسط قاضی
4_ننوشتن لایحه دفاعی بصورت کتبی
5 ارایه ندادن مدارک بنده به دادگاه
6_ پیگیری نکردن مدارک ناقص بعد از جلسه دادگاه تا رای نهایی و پیگیری نکردن کارشناسی فیش های طرف دعوی توسط کارشناس
7:_ننوشتن لایحه اعتراض بعد از رای یاضی برعلیه بنده
8_بی اعتنایی به اعتراض بنده درمورد اینکه چرا سگوت کردی و در جواب عدم نداشتن فیش واریزی از طرف بنده در صورتیکه بنده چند فیشواریزی دادم و بی اهیت از اینکه پول بنده نه تنها به باد دادند بنده را 3برابر بدهکار نمود و میکوید به من ربطی ندا د
، 9_نشستن به پای حرف طرف دعوی بنده و طرفداری از انها در برابر منو مواخذه بنده
1٠_تبانی کردن با طرف دعوی با سکوت خود و سو استفاده از عدم حضور بنده به علت مشکلاتی دردادکاه
سوالم این هست با تو جه به اینکه بنده در کانون وکلا ار ایشان. ایا وکیل میتواند هنور در مرتبه متهم هست از شاکی بنده شکایت کنه و مدام مرا تهدید به شگایت میکنه ا.
ایا در حین این شکایت وکیل را عزل کنم مشکلیبرای پ ی گیری شکایتم از این وکیل پیش نمیاید
ایا دلایلم محکمه پسند کانون وکلا هست

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مستندات باید به طور مستدل ارایه شود

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

1-قرارداد معمولا در 2 نسخه است و امضا نموده اید که نسخه دوم را دریافت کرده اید
2-شما خودتان میتوانید تشریف ببرید دادگاه پرونده را مطالعه کنید
3-این امر بستگی به نظر وکیل دارد شما حق دخالت در امور وکالت ندارید
4-نیازی نیست (باز هم مداخله در کار وکیل)
5-با زهم مداخله در کار وکیل (وکیل خود صلاح میداند چه مدارکی را ارایه دهد و چگونه دفاع کند)
6-سوال شما ابهام دارد
7-اعتراض مرحله جدیدی است و نیاز به قرارداد جدا و حق الوکاله دارد
8-مداخله در کار وکیل است ( وکیل بعد از بررسی قوت و اعتبار دلایل اقدام به دفاع مینماید)
9-این هم اتهام است به وکیل (گوش دادن حرف طرف مقابل همیشه به معنی جانبداری از او نیست بلکه ممکن است جهت کسب اطلاعات باشد)
10-این هم مشمول جرم افترا است و مجازات دارد
شما نه با این وکیل بلکه با هیچ وکیل دیگری احتمالا به تفتهم نخواهید رسید چرا که کار وکالت تضمین بردار نیست و موکل باید ریسک کار را برعهده بگیرد