مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

سلام بنده خودرویی داشتم که چند وقت پیش سرقت شد .مطمعنم کار فردی که میشناسم ولی متاسفانه نه فیلم دوربین و نه مدرکی علیه اون شخص دارم چطور میتونم از ی طریقی ثابت کنم کار اون بوده آیا پیرینت متن مکالمات تلفنی شخص رو به من میدن ؟منظورم پیرینت مکالمات نیست .پیرینت متن و محتوای مکالمات اون شخصه

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر میتوانید به عنوان مظنون معرفی نمایید و درخواست ردیابی موبایل در زمان سرقت مشخص میکند ایشان در زمان سرقت در محل وقوع بوده یا خیر

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پرینت شخص ثالث داده نمیشود مظنون را به اگاهی معرفی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طرح شکایت نمایید تقاضای نقطه زنی کنید