مشاوره حقوقی رایگان - جرایم سایبری

درود بر بزرگان قانون:
پلیس فتا برای کداماجرایم سایبری حکم و حق ورود به منزل برای تفتیش منزل را داره
من شنبدم در وظیفه پلیس فتا نیست تفتیش منزل و اینکه متن شکایت تهدید به انتشار عکس بود
واینکه اکر کسی شکایت کذب کنه که متهم کلید منزل اش برداشته و از روی ان کپی کرده و با کلیددر زمان عدم حضور شاکی وارد منزل شده وعکس های خصوصی دزدیدن عکس عروسی خانوادگی شاکی کرده و اتهارا درفضای مجازی پخش کرده
ایا شکایت فوق در ظایف پلبس فتا با پلیس انتظامی با توجه به اشاره انتشار عکس
. در صورت گرفتن حکم برایت با توجه به بردن حیثیت بنده در محل سکونتم

حضور پلیس فتا در صبح هنکام بعلت شکایت کذب شاکی
باعث رعب و وحشت و اسیب روحی و روانی و سکته مادرم شدند
دادیار تحقیق از افوام شاکی بوده
و شاکی هدفش از این شکایت کذب از بین بردن مدارک جرم خودشو همسرش را ثابت میکرد ار بین ببرند که براساس ادعا کذب شاکی هیگ عکس عروسی. فیلم عزوسی و عکس خانوادگی اژن زن و شوهر در منزل بندخ پیدا نشد و این زن و شوهر هدفشان از شکایت پخش عکسخصوصی نبود اگر چنین بود چطور ان خانمیبل لزشکایت درپغ خود عکس بدون حجاب در پیج اینستاگرامش هر روز عوض میکرد با داشتن 3هزار فالور و کلی فالورهای از فالورهاش که از پیمش دیدن میکردند. جای تعجب است که اکنون نکران پخش عکسهایش در فضای مجازی شد بی شک بدنبال هدف دیگری بوده از شکایت کذب هدف انها
بدست اوردن مدا ک جرم خودشان اهمان اخ در دادگاه هم شاکی شرط رضایت گرفتن 800 میلیون از بنده بیان کرد که خدا با من بود تبرعه شدم.
ایا با حکم.برایتی که دارم میتتوانم اعاده حیثیت با توجه به اینکه این زن وشوهر با ابروی خانواده شهیدم پدرپیر جانباز وازاده ام بازی کردند
اسیب روخی روانی جسمی به مادرم بخاطر حصور پلیس فتا در هنگام خواب بودن در 9صبح در منزل و با توجه به اینکه ابروی دایی های من که شهید و ازاده و جانباز هستندو با شکایت این زن و شوهر با امدن پلیس فتا و با اظهار این خانم در گفتگویتلفنی با وکیل بنده و دن حرفهای ناموسی از طرف پلیس فتا در مورد مادرم وخانواده ام و تهمت اعتیاد به بنده تهدید بنده با اظهاردروغ اینکه دادستان قاضی اشنای او است شکایت اعاده حیثیت مجازاتش ه فقط برای متهم ( شاکی اول) مجازاتش نقدی و زندان یا شلاق یا یکی از ایتهاست باز شاکی فقط جریمه میشه این چه قانونی که این اسیب مخرب که به روح و روان ما تو مدت 8 ماه.
و اصل شکوایزه شاکی بدلیل اینکه نتونستند تهمت دزدی را ثابت کنند.
وبرای اینکه بنده مدرکی برای ادعاده حیثیت نداشته باشم البته شاهد دارم که شکواییه داخل پزونده بر داشته شده
و حتی رای نهایی دادسرا توسط دادیارشاکی
که ادعا شاکی برای پخش کردن عکس خصوصی و خانوادکی تو سط متهم رد شده چون ادله ای ارایه نکرده
لازم به ذکر هست که پلیس فتا هم
هیچ عکسی از عکسهای خانوادکی و عروسی شاکی در منزل بنده پیدا ا نکرد
د
وبنده زمانیکه برای گرفتن کپی پرونده به دادکاه مراجفه کردم خواهان کپی پرونده شدم ات دادیار با فریاد زدن و تهدیدکردن بنده رای زندان کردنم و گفت اگرپاسپورتم را ندم تا توقیف کنه وثیقه ای برام میبره تا نتونه کسی برایم جور گنه تا اخر عمر زندان بمونه و حتی دومار اموز خودرا اشاره کرد بعنوان شاهد میگیرم انگار من ی قاتل هستم رتار ناشایست همرا ه با تهدید و توهین
و
شکایت شاکی را دادیار اشنا به قلم خودش برای پیگیری پرونده توسط وپیش رفتن روند پر.ونده به این مضنون نوشته بر اساس شکایت شاکی...... متهم فلانی....... تهدید به پخش عکس خانوادکی در فضای مجازی کرد( شکایت کذب).
جرم تهمت افترا به خانواده شهدا در صورت داشتن حکم برائت متهم چیست ایا این جرم سنگین نیست برای شاکی که شکایت کذب باعث بوجود اومدن این حجم ازاسیب روحی و جسمی و شخصیت اجتماعی متهم شده و ابرو شخصیت اورا زیر سوال برده. ایا قانون ما بر این هست ادمی که خود اختلاس گر هست وفراری د. بار زندان رقته و با رشوه به گفته خودش حرفشدر مراجع یانونی مورد قبول باشخو حرف بنده که هیچ سابقه کیفری و حقوقی ندارم ث با توجه به مسندات و ادله پوچ و بی اساس باشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد