مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت دادگاه

سلام
آیا شورا صلاحیت رسیدگی به استرداد جهیزیه رو داره ؟
در طرح دعوی عنوان کروم به شورا ارجاع داده نشه من سازش نمیکنم اونم در جرم جعل و کلاهبرداری ولی به شورا دادن این قانونیه ؟
اینکه در مجتمع قضایی شورا حل اختلاف سه تا شعبه داره
سوال
آیاشورا می تونه در مجتمع قضایی شعبه داشته باشه ؟
اینکه با وجود شعبه در مجتمع چرا شکایت به شورا در شعبه ی بیرون از مجتمع ارجاع داده شد ؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله ، ارجاع پرونده کیفری در بدو امر به شورا صرفا جهت صلح و سازش است میتوانید اعلام کنید به شماست باقی هستید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تا نصاب مقرر قانونی آری