مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی مربوط به شغل

سلام. بنده درگیر یه پرونده حقوقی شده ام و شاکی با رابطه هایی که توی دادگستری داره داره منو محکوم میکنه درخواست،کارشناسی کردو دادگاه سرهنگ بازنشسته راهنمایی ورانندگی رو معرفی کرد .شغل بنده تعمیرات خودرو هست و کارشناس کلا نه به حرفام گوش داد نه متوجه حرفام نشد به قاضی هم یبار گفتم که کارشناس مربوط به شغلم رو معرفی کنند.ولی متاسفانه کارشناس سه نفره مجددا همشون سرهنگ بازنشسته بودند و ماشالله شکمشون پر از رشوه بود فردا وقت نظارت پرونده اس دلم داره بالا میاد به ناحق داره 40 تومن میره تو پاچم . لطف کنید راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصمیم با قاضی رسیدگی کننده می باشد اگر حکم علیه شما صادر شد می توانید از تصمیم قاضی تجدیدنظرخواهی نمایید .