مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد بیعانه اجاره ملک

سلام وقت شما بخیر
خواهرم رفت یک خانه بازدید
پسند کرد املاکی شماره کارت دیگه کسی رو به خواهرم داد گفته بود بیعانه به این کارت واریز کن خواهرم مبلغ6میلیون واریز کرد الان که نشد خونه رو معامله کنن املاکی میگه به من ربطی نداره میگه از مستاجر موجر شکایت کنید شماره کارت مستاجر موجر بود بعدش من به گفتم شما باید پول نگهداری نه اینکه بگی به حساب دیگه کسی واریز کن املاکی فحش ناموسی داد الان باید چیکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
علیه این دلال بی نزاکت باید طرح شکایت نمایید و همچنین علیه شخصی که مبالغ به حساب وی واریز شده

جهت رسیدگی به تخلف دلال به اتحادیه و صنف مربوطه نیز رجوع کنید