مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب چک

با سلام. خانمه من در سال 94به همراه خود از منزلم یک برگ چک با مدارکهای دیگربه قصد جدایی رفت و چک هم برد مبلغ 20میلیون با تاریخ ودر وجه حامل و....با خط داداشش نوشت و دنباله دادگاه شکایت رفت البته سال فوق الذکر فرم زده شد و در سال 98متاسفانه بااینکه قاضی نباید طبق قانون یک سال از فرم زدن چک گذشته باشد دیگر ارزشی ندارد 63میلیون مرا محکوم کردند واعسار تعدیل زدن من تازه به ماهی 600،تومان رسیده است ولی با مشکلاتی که داریم توان پرداخت ندارم و ه‍ر دفعه که جلب میکنند مرا ده تومان دوازده تومان دادهام. الان 20میلیون جلب گرفتن و دنبالم هستند راهی برای فرار از جلب نیست یا راهی که نتوانند ادامه دهند ایا شکایت کنم که این چک دزدیده شده و بدهی نداشتم به شاکیم هست پولم را بروز پس بگیرم ازشون ایا جلب سیار این اجازه را به ماموران میدهد شبانه به منزلم از روی دیوار برای جلبم بیایند ممنونم از جوابه سوالاتم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید اقساط معوقه را پرداخت نمایید