مشاوره حقوقی رایگان - نم دیوار و پرداخت خسارت

سلام وقت شما بخیر.سه 4سالی است که زمین کنار خانه ما را ساخته‌اند و همسایه‌ی ما ب فاصله نیم متر از دیوار سمت خانه ما باغچه درست کرده و از همان زمان دیوار شروع به نم دادن کرده و هر چه تذکر می دهیم فایده نداره،آیا میشه شکایت کرد و خسارت نم و خرابی را گرفت؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید اگر توجه نکردن می توانید طرح دعوی کنید