مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

سلام عزیزم من 3 ماه از تاریخ قراردادم گذشته نزدیک 30 ملیون خرج خونه صابخونه کردم بجز یکی از موارد همه اضطراری بود لوله اب ترکبده قبل از اساس اوردن خودش 15 روز بهم فرصت داد نقاشی کنم منه ساده تو قولنامه ذکر نکردم چون بنگاه دار اشنا بود اونم چند روز پیش فوت کرد حکم تخلیه اول رو یک ماه از قاصی وقت گرفتم امروز یک ماه سر رسید چون صاحبخونه نه پول پیش نه خرج کردمو میده نتونستم برم چندروز پیشم یه درخواست مصالحه نوشتم حل اختلاف صحبت کردیم گفت باشه فکرامو بکنم چون ندارم من راضی شدم مبلغی چک بده تا امروز سر کارمون گذاشت الان داره با مامور میاد تورو خدا کمکم کنید من ناراحتی قلب دارم دارم سکته میکنم میتونه با ندادن پول پیش و خرج کردم تخله کنه خونه رو کمکم کنید زود تو رو خدا من تو این شهر غریبم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای تخلیه میبایست ودیعه را بصندوق دادگستری واریز میکردند
برای هزینه ها دادخواست دهید