مشاوره حقوقی رایگان - داشتن جواز کسب و استخدام شدن در دستگاه دولتی

سلام ..آیا داشتن جواز کسب و گرفتن وام خود اشتغالی با استخدام شدن در دستگاه های دولتی برای خانم ها مغایرت دارد؟ آیا جدیدا این قانون عوض شده؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصکلا وام خود اشتغالی به افرادی تعلق میگیرد که خود کار افرین باشند نه اینکه مشاغل دودلتی هم داشته باشند