مشاوره حقوقی رایگان - قرار تامین خواسته

سلام... من ساکن تهران هستم.... یک دادنامه از شورای حل اختلاف شهر مهاباد برای من اومده که یکنفر از من در شورای حل اختلاف مهاباد شکایت کرده.... برای من هیچ ابلاغیه ای نیامده.... فقط یک دادنامه اومده که از اموال بلامعارض من، به مبلغ 8 میلیون و 700 هزار تومن توقیف شود.... من نمیدونم شاکی کیه و چجوری شکایت کرده که در ثنا، چیزی برای من نیومده ولی دادنامه ی توقیف اموال برای من اومده..... من چه کاری باید بکنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام درهمان دادنامه مشخصات توقیف کننده وشماره پرونده وشعبه رسیدگی کننده درج گردیده است. از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید نسبت به قرار تامین خواسته اعتراض کنید.
توجه داشته باشید که بعد از تامین خواسته باید دعوای اصلی مطرح بشه و بعد از طرح دعوی وقت رسیدگی تعیین و به شما ابلاغ خواهد شد.
.