مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام

سلام وقت بخیر. مادرم فرزند خونده هستش. مادر بزرگم برای اینکه بعد از فوتش داراییشو برادر و خواهرش از مادرم که فرزند خوندشه نگیرن به نام مادرم زده. اما الان وکالت تام از مادرم میخواد. آیا با وکالت تام بعد از فوت مادر بزرگم دارایی که به نام مادرم زده بوده با این وکالت نامه به خواهر برادرای مادر بزرگم میرسه؟ یا اگه مادرم فوت بشه. با وکالت تامی که مادر بزرگم داره اموال مادرم بهش میرسه؟؟؟
خیلی فوریه لطفا راهنماییم کنین. با تشکر.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
هرچند نگفتید که وکالتنامه با چه موضوعی و یا چه اختیاراتی داره ولی در کل با وکالتنامه تام الختیار تا زمانیکه در قید حیات هست هرکاری که موضوع وکالتنامه باشد را میتواند انجام دهد ولی با مرگ او وکالتنامه باطل و بلااثر خواهد شد .

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام وکالتنامه به محض فوت هر یک از طرفین از اعتبار ساقط است