مشاوره حقوقی رایگان - 4ما ه کار کردم پولم نمده

سلام خسته نباشید من 4هار ما ده یک پروژه ساختمانی ده شمال کارکردم قرارداد نداشتم به آشنای یک دوستم رفته بودم الان 120 میلیونم را صاحب کار نمیده چیکار کنم اتبا استم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق درخواست دراداره کارموضوع قابل پیگیری است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رابطه کار یا کارفرمایی بوده از طریق اداره کار شکایت خود را مطرح نمود در غیر این صورت از طریق مراجع قضایی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره کار به نحو حضوری پیگیری کنید. این در صورتی که رابطه کارگری و کارفرمایی احراز شود. اگر رابطه کارگری و کارفرمایی احراز نشود بایستی از طریق مراجع قضایی اقدامات مربوطه را به سرانجام برسانید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید