مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تهدید

باسلام
همسر من 9 خواهر و برادر دارد که اکثر اوقات سر مسائل مختلف باهم درگیر میشوند و دعوا می‌کنند خصوصا یک خواهر که مطلقه است و همراه مادرشان زندگی می‌کند بیشتر با بقیه درگیر می‌شود. اما همسر من از آنجایی که ازهمه کوچکتر است شغل اداری دارد و تحصیلکرده هست و در شهر زندگی می‌کنیم با بقیه سعی می کند دعوا نکند اما متأسفانه زمانی که دعوا میکنند این خواهر تمام دعواها و حتی پیامکهای فحاشی و ... را برا همسر من ارسال می‌کند و او را نسبت به بقیه برادرانش تحریک میکند. اینجور مواقع همسر من اعصابش خورد می‌شود و با من دعوا می‌کند اگر چیزی بگویم یا سر خود را به دیوار می‌کوبد یا سر مرا. چندبار به خواهرش گفتم نگو به برادرت این مسائل را حتی چندبار سر همین مسائل ما با هم دعوا کردیم و همسرم مرا کتک زد چندبار خواهش کردم از خواهرش یکبار قول داد اما باز دوباره چندروز پیش به همسرم پیامک برادر دیگرش را ارسال کرد من بهش پیام دادم که مگه قول ندادی که اینکارو نمیکنی .... ایشان در جواب من به همسرم پیام داده و مرا جاسوس خطاب کرده و نسبت به من و پد رو مادر مرحومم اهانت کرده و همسرم را تحریک کرده و ایشان هم رو من دست بلند کرده حال خسته شدم میخواهم از دست این زن شکایت کنم
بجرم مزاحمت و تهدید و تحریک همسرم آیا راه حلی دارد؟ حق به جانب من است؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه توهین و تهدید خواهر همسر به شما چنانچه صورت گرفته باشد و بتوانید اثبات نمایید در صورت اثبات قابل پیگیری می باشد، در خصوص همسر نیز ایراد صدمات بدنی به شما نیز قابل پیگیری می باشد.
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره حضوری وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود شماره ارتباطی بنده را سیو نمایید و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383