مشاوره حقوقی رایگان - رهن خودرو

سلام من یه خودرو به رهن خودم در اوردم و پول رو به طلبکار صاحب خودرو دادم و تمام شد الان صاحب خودرو میگه میخوام ازت شکایت کنم بابت اینکه پول به من ندادی و ماشین رو زدی در رهن خودت من هیچ مدارکی که پول رو به طلبکارش دادم ندارم و اینکه توی سند رهنی نوشته مالک اقرار میکنه که کل مبلغ مورد رهن را گرفته است
میشه بگید من الان باید چیکار کنم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتی که پرداخت شما از طریق عملیات بانکی باشد دلیل طلب شماست که میتوانید با مراجعه به بانک رسید مربوطه را اخذ نمایید