مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه دادگاه

با سلام من زیر 18 و یه نفر دیگه بالا 18 واسه یه پرونده با داستان پیچیده لواط متهم شدیم و منو رییس کانون دید واقعا پسر خوبی بودم با قاضیم صحبت کرد الان نزدیک به یکسال هست تحت سند آزاد هستیم و سه ماه دیگر دادگاه داریم قاضی سختگیر ترین قاضی کیفری مشهد هست ازمون ازمایش گرفتن ولی جواب ازمایش منفی در اومد و ما دنبال رضایت نرفتیم
چون من واقعا کاری نکردم بنظر کارشناسی شما وکلای گرامی چه حکمی قاضی میکنه؟

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام پرسشگر عزیز برای پاسخگویی به سوال شما اطلاع از دیگر محتویات پرونده ضروری است