مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط بانک

باسلام
چندسال پیش بدلیل رفاقت و رودرواسی که با یکی از همکارانم داشتم قبول کردم ضامن آخر وام برای همسرش شوم. مبلغ وام 10 میلیون تومان بود. بعد از چندماه شرکت ما تعطیل شد و بیکار شدیم. و ارتباط ما هم قطع شد.
تا اینکه سر جریان سهمیه بنزین تاکسی های آنلاین متوجه شدم سهمیه به من تعلق نمیگیره چون چک برگشتی دارم!
دلیل عدم اطلاع رسانی بانک سامان از پرداخت نکردن قسط هم این بود که همکارم سابقأ کارمند اخراجی همون شعبه بود!
الان فرض از اینهمه سردرد ازتون خواهش میکنم یه راه حل نشونم بدین. ماشین فعلأ توقیف نشده، دارم تو اسنپ کار میکنم و به خدا تنها منبع درآمد خانواده سه نفرمه. با هزار ترس و دلهره میرم سرکار که خدایا نخوابونن ماشینو.
مبلغ وام الان 14 میلیون شده.
ارزش ماشینم 20 میلیون..
استدعا می‌کنم راهنماییم کنید چجوری میتونم تنها آب باریکه زندگیمو حفظ کنم؟
براتون بهروزی روزافزون آرزو میکنم.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید به نحوی رضایت دارنه چک را جهت رفع اثر از چک برگشتی جلب کنید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز