مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سیم کارت

سلام خدمت شما من امروز با یه دختر خانومی صحبت میکردم و حالا خانوادش متوجه شده ولی شماره من رو از رو خطش پاک کرده آیا میشه خانوادش از رو خطش استعلام شماره هایی رو که باهاش تماس گرفتن رو بگیره و متوجه میشه یا اینکه این کار وقت زیادی می‌بره؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سیم کارت به نام هر شخصی که باشد می‌تواند به امور مشترکین مراجعه نموده و پرینت تلفن را بگیرد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. با مالک خط بامراجعه به دفاتراپراتورهای تلفن همراه میتواند پرینت مکالمات خط خویش را اخذ کند.