مشاوره حقوقی رایگان - مرحله مراجعه به کاردان فنی شهرک آزمایش

با سلام، بنده 40 سال متاهل با یک فرزند دارای معافیت پزشکی (فقدان یک انگشت در دست چپ)برای تمدید گواهینامه(بار دوم بعد بیست سال) به معاینه چشم رفتم ایشون بعد اوک دادن گفتن چون دیگه سیستمی شده باید به بیمارستان ناجا(امام سجاد) کمیسیون هم بری، رفتم بخش ارتوپدی بعد چک کردن ها ایشون هم نوشت بلمانع میباشد حتی با داشتن سابقه پایه های دیگر نیز بلمانع هست(البته گواهینامه من پایه دو و سه میباشد) و در آخر گفتن همه باید به کاردان فنی شهرک هم برن، نگفتن چی هستش، میخواستم بدونم کاردان فنی چکار باید انجام بدن؟ آیا ماشینم هم که 206 اتوماتیک هستش باید ببرم؟ وقتی دیگه مشکل من مادرزادی بوده و با همین دست گواهینامه گرفتم و با همین دست یک دوره 10 ساله نیز تمدید کردم، حتی کمیسیون و همه اوک دادن الان، کاردان فنی کارشان چی هست؟ پرونده رانندگیم هم خداروشکر کاملا سفید هستش! ممنون میشم بفرمایید چی هستش و اصلا واسه چی میرم، مرسی.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. معمولا وقتی کمیسیون تایید نماید کاردان فنی صرفا صلاحیت شما از نظر توانایی های رانندگی را بررسی نموده و نظر مثبت میدهد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید