مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره راه و شهرسازی به دلیل نبود گاردریل

سلام
بنده سر پیج کنترل ماشین رو از دست دادم و به دلیل نبود گاردریل یا نیوجرسی وارد خاکی و چپ شدم و لگن و کمرم شکست و ماشین رو فقط ضایعاتی خریدار شد!
بعد از چند روز اقوام که رد شدن از اون منطقه اداره راه و شهرسازی اومده 100 متر کوپه خاک و دو تا دست انداز ایجاد کرده.
کروکی هم چیزی راجع به نبود گارد ریل و نیوجرسی نگفته و علت هم زده نبود حواس به جلو.
حالا سوال دارم:
من که اعزام شده بودم بیمارستان تهران بعد از 1 ماه مرخص شدم و هیچ عکس و فیلمی ندارم که ثابت کنم کوپه خاک و دست اندازی نبوده شب تصادف؛ باید چی کنم؟ از چه روشی استفاده کنم؟

یکی از وکلا گفت با شهادت هم میشه ثابت کنی حالا اون شخصی که شرایط شهادت رو داشته باشه میتونه پدر و دایی و داماد که شب تصادف اومدن روی صحنه؛ باشن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری می‌توانند منعی جهت ادای شهادت نیست

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به نظر کارشناس دارد ومیزان تقصیر توسط کارشناس مهم هس.بله میتوانند شهادت دهند.ضمنا درصورتی که گواهینامه وبیمه نامه دارد دیه شما حتی درصورتی که مقصر باشید پرداخت میشود