مشاوره حقوقی رایگان - سنوات پایان خدمت

سلام، بیش از25 سال هست دریک شرکت به صورت قراردادی کار می کنم، شرکت در سه مورد با دادن مبالغی اقدام به پرداخت مقداری از سنوات کرده است، الان که به آخر خدمت رسیدیم و شرکت می بایست مطابق آخرین حکم سنوات ما را محاسبه کند، ادعا میکند سنوات شما قبلا پرداخت شده و ما فقط چند سال آخر را میدیم در صورتیکه ما هیچ تسویه کاملی نداشتیم به همین خاطر هم در احکام ما تاریخ شروع کار و قراردادها را 25پیش نوشته شده است، لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکارباید انجام بدیم، ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق شما محفوظ است و قابل پیگیری است و مطالبه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق وزارت کار شکایت نمایید می‌بایست حقوق مالی شما پرداخت شود