مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام در کارت پایان خدمت

درود, وقت شما بخیر دوست گرامی
لطفا بنده را راهنمایی نمایید, پیشاپیش از صمیم قلبم سپاسگزارم

سال 1395 هنگام تعویض شناسنامه و کارت ملی قدیمی به شناسنامه جدید (پاسپورتی) و کارت ملی جدید (چیپست دار),
نام و همچنین حذف پسوند نام خانوادگی انجام دادم که البته دلایل منطقی و قانع کننده ای برای کارمند محترم ثبت احوال داشتم و بعد از سپری کردن مراحل اداری
هر دو مورد شناسنامه و کارت ملی جدیدم, نام بنده اصلاح شد و همچنین پسوند حذف گردید و البته در صفحه توضیحات شناسنامه تازه این موارد قید شده است.

مشکل بنده موارد زیر است:
1) به چه نحوی در کارت پایان خدمتم که از نوع جدید است (چیپست دار) این موارد ویرایش شود و طبیعتا کارت پایان خدمت تازه دریافت نمایم؟
پی نوشت : کارت المثنی دریافت نمایم یا راه دیگری وجود دارد؟ (در پاسپورتم نام و حذف پسوند همانند کارت ملی و شناسنامه انجام شده و از این بابت خوشبختانه مشکلی ندارم)

2) به چه نحوی در دیپلم بنده اعمال شود؟
پی نوشت : دیپلم اصلی را بعد از گذشت بیش از 12 سال از مدرسه دریافت نکردم و فقط دیپلم موقت دارم دلیل هم عدم نیاز به دیپلم اصلی بوده ولی در شرایط فعلی به اصل دیپلم نیاز دارم.
امروز با اداره کل آموزش و پرورش تماس گرفتم و پیشنهادشان دو را حل بود راه اول دریافت المثنی و راه دوم ارائه نامه ای از ثبت و احوال به آموزش و پرورش؟!!
(در صفحه توضیحات شناسنامه موجود است و چه نیاز منطقی برای دریافت نامه از ثبت احوال وجود دارد؟!)

پی نوشت: لطفا اگر نیاز به مراجه ارگان و یا نهادی میباشد اسم ارگان و یا نهاد را محبت نمایید.

سلامت و پایدار باشید, یک دنیا از راهنمایی و لطف شما ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولا ندارید تیکه در قدیم صادر شده‌اند به نام قدیم می‌ماند و شما می‌توانید زمانی که خلل ایجاد شد از توضیحات شناسنامه خود استفاده کنید یا به پلیس ده مراجعه نموده و درخواست‌ها کارت دهید