مشاوره حقوقی رایگان - حیاط و پاسیو مشاع ولی با دسترسی انحصاری از داخل واحد همکف

سلام
ما اقدام به خرید ملکی کردیم که یک حیاط از در ورودی دارد ( در مسیر راهرو نیست) و یک پاسیو. هردو فقط از واحد همکف قابل دسترسی هستن. در سند هردوی این ها مشاع هستند ولی همسایه ها هیچ گونه دسترسی یا نیاز به دسترسی ای ندارند اما مخالف هرگونه تغییر هستند. حتی برای امنیت واحد همکف دیوار حیاط در ورودی اندازه 30 سانت هست. آیا راهی هست این دو قسمت رو از حالت مشاع درآورد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
هر گونه تغییر در مشاعات باید با ‌موافقت تمام مالکان باشد