مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد پیمانی

با سلام
احتراما اینجانب با سابقه 28 سال به صورت پیمانی در استخدام یکی از سازمانهای دولتی می باشم.
لذا بنا به دلایلی تصمیم به استعفا از آن سازمان را دارم.خواهشمند است راهنمایی بفرمایید در صورت پذیرش درخواست استعفای من ،چه حقوقی باید از آن سازمان به من پرداخت گردد؟
1-حق سنوان خدمتی
2-مرخصی استحقاقی ذخیره شده
با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرگز اینکار را نکنید هیچ حقی به شما تعلق نمیگیرد

علي صفر بيرانوند

جناب آقای علي صفر بيرانوند :

شما نباید در خواست استعفا داسته باشید در صورت قبول استعفا حق حقوقی به شما تعلق نمیگیرد،شما باید در خواست بازنشستگی یا بازخرید تقدیم کنید که از مزایا قانونی بهره مند شوید