مشاوره حقوقی رایگان - مزایده اموال

سلام
اگر بعد از درخواست تقسیم ترکه و انجام کارشناسی اموال ابلاغیه مبنی بر ختم رسیدگی و حکم به فروش اموال توسط اجرای احکام مدنی آمده باشه به چه معنیه؟
آیا بعد از این پرونده بسته میشه؟ اجرای احکام مدنی با مزایده اموال رو میفروشه؟
اگر با مزایده است در صورتی که فروش نره مبلغی که برای مزایده باید داده بشه رو چه کسی باید بپردازه؟
با توجه به اینکه نوشته ختم رسیدگی، دیگه امکان پیگیری این پرونده یا حتی بستن آن وجود داره یا نه؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، تقسیم ترکه معمولا از طریق فروش و برگزاری مزایده خواهد بود، صرف درج ختم پرونده در سامانه به معنی پایان عملیات اجرایی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اموال توقیف می‌شود و از طریق مزایده به فروش می‌رود و هر کسی می‌تواند سهم الارث خود را بگیرد ختم پرونده به معنای پایان اجرا نیست