مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن سابقه یک شب زندان رفتن تا تامین وثیقه

با سلام
من 4 سال پیش مراجعه کردم به دادگستری برای پیگیری پرونده کسی چون جوابی نگرفتم رفتم پیش دادستان و پیگیر شدم اما دادستان با لحن بدی مرا بیرون انداختن و دستور به بازداشتم صادر کرد
و تعمدا تا ساعت 15 طول دادن بعد مرا فرستادن زندان و به محض ورود به زندان انگشت نگاری و عکس برداری نمودن و برایم ثبت کردن
روز بعد با وثیقه آزاد شدم اما بعدا از یک ماه که دادگاه تشکیل شد برایم نوشته بودن اخلال در نظم دادگاه، توهین، ضرب و جرح
بعدش شاکی من خود دادستان بود یعنی رضایت دادن اما برایم حکم تعزیری بریدن و آن را یکسال تعلیق کردن در صورت تکرار حکم قبلی هم اجرا خواهد شد

الان 4سال گذشت
هنگام رجوع برای گواهی سجل کیفری برایم نوشته بودن غیر موثر
ولی پس از یکسال پاک شد و نوشته عدم سوپیشینه
ولی مشکل اینجاست اصل انگشت نگاری برایم زده زندان و...
این مشکل رو چگونه حل کنم
در صورتی که عمدا تا تامین وثیقه روانه زندانم کردن

به کجا پناه ببرم
راهنمایی بفرمایید
ممنونم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام همانطور که شما اشاره کردید این سابقه موثر کیفری نیست و قاعدتا در آینده هیچ مشکلی جهت استخدام در ادارت دولتی و یا اخذ مثلا پروانه کسب و اشتغال ایجاد نمی کنه و اصلا جای نگرانی وجود نداره