مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت با پلاک دست نویس

در تاریخ 14/7/02بنده یک موتور سیکلت خریداری کردم ب صورت قولنامه ای سند موتور ب نام کس دیگه ایه .سند و کارت و برگه سبز هم داره ولی پلاکش ب صورت دستی درست شده و من هنگام معامله متوجه نشدم میخواستم بدونم راه حل این مشکل چیه!؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعا دارید می‌توانید تقاضای فسخ کنید ابتدا از طریق اظهارنامه اعلام فسخ نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید معامله را فسخ نمایید یا می‌توانید از طریق قانونی مجوزات لازم را دریافت کنید