مشاوره حقوقی رایگان - افترا برای تضییع حقوق قانونی

سلام
در 2مورد که همسرم برای تضییع حقوق قانونی من در 2دادگاه، به دروغ و تهمت متوسل شده، نیا به کمک فکری و مشاوره دارم.
برای طرح شکایت کیفری
(ما بعد از ازدواج به شهر دیگه ای رفتیم برای زندگی و دور از خانواده ام هستم.)
اول- در لایحه طلاق عنوان کردن که اجرت المثل به من تعلق نمیگیره!! چون 8ماه در منزل پدری ام بودم. که کذب محضه.. کسبه و همسایگان شاهد بودن.
ولی قاضی محترم بدون اینکه حتی سوالی بپرسند، از ایشون پذیرفتن و نحله در نظر گرفتن. (پرونده در دیوان عالیست، بجهت اعتراض من)
دوم_ به دروغ در اردیبهشت97 برای عدم تمکین اقدام کرده بود که حدودا 55 روزه منزل را ترک کردم!! در صورتیکه من در آن تاریخ حدود 20روز بود که برگشته بودم..
خود ایشان آذر97 به زندگی برگشتن ولی شکایت را پس نگرفتن!
در دادگاه 10دی97 عدم تمکین بنده ثابت نشد. چون وکیلشون اقرار کردن 2ماهه زندگی میکنیم..
و مشمول نفقه شدم.
ترک انفاق/کیفری تبرئه شد! چون بعد 9ماه به زندگی برگشت!!!
به تازگی برای حقوقی اقدام کردم.
ممنون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. چون دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش به درخواست شوهر شما بوده پس از قطعی شدن رای از طریق دیوان ،شوهر شما باید نحوه پرداخت کلیه حق وحقوق قانونی شما را مشخص کنه تا بتونه شما رو طلاق بده. در مورد نحله هم دادگاه درست تصمیم گرفته چون وقتی اجرت المثل تعلق نگیره باید نحله پرداخت بشه