مشاوره حقوقی رایگان - علت مسدود شدن سیمکارت وروش فعال سازی آن

من نادر قاسملو باکدملی ...... سیم‌کارت ایرانسلم بشماره ......مسدودشده چرا؟ وروش رفع مسدودی آنرا بفرمایید نهایت تشکر و قدردانی از بذل عنایت و توجه شما بزگواران

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست به امور مشترکین شرکت مربوطه مراجعه نمایید تا مشخص شود علت مسدودی چیست مسدودی می‌تواند از طریق مرجع محترم قضایی دادستانی و یا پلیس فتا باشد

مریم بهادر نژاد

مریم بهادر نژاد :

سوال شما حقوقی نیست به نمایندگی های مجاز ایرانسل مراجعه نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا علت مسدودی راجویا شوید تا راهنمایی دقیق ترگردد.