مشاوره حقوقی رایگان - تمدید ممنوع الخروجی

سلام برای تمدید ممنوع الخروجی باید چکار کرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کارخاصی ندارد از هرارگانی که تقاضای ممنوع الخروجی داده فقط درخواست تمدید دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مشخص شود ممنوع الخروجی بابت چه می‌باشد اگر ممنوع الخروجی زوجه می‌باشد می‌بایست به اداره گذرنامه مراجعه نمایید اگر از مرجع محترم قضایی می‌باشد می‌بایست از همان ارگان پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به شعبه مربوطه قبلی که دستور داده اند رجوع و درخواست کنید طی لایحه تخصصی اقدام نمایید