مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مکانیک خودرو

سلام حدود یکسال پیش یه خودرو سمند و 206 تصادفی به تعمیرگاه یکی از دوستان سپردم و 55 میلیون بابت بازسازی ریختم به حسابش. بعد چندماه 206 رو تحویل گرفتم که فقط ماشینو سرهم کرده بود و تعزیرات شکایت کردم 30 میلیون جریمه بریدن براش. سمند هنوز دستشه و هیچ کاری انجام نداده بعد شکایت ماشینو از مغازش برده و تحویل نمیده. الانم میگه خودت ماشینو بردی. باید به تعزیرات شکایت کنم یا خیانت در امانت؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به دلایل ومدارک خود شکایت خیانت در امانت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید شکواییه خیانت در امانت مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس تحت عنوان خیانت در امانت می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
هم تعزیرات هم اظهارنامه بزنید کاررا انجام دهد انجام نداد دادخواست الزام به ایفای تعهد