مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت ساختمان مسکونی

سلام و ارادت
ساختمان 7 واحد هستش به قدمت تقریبا 30 سال ...که 6 واحد ازین ساختمان راضی به مشارکت در ساخت هستن یک واحد مخالفت میکنه
چطور میتونیم این یک واحد رو مجاب کنیم راه قانونی هست ؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

توافق مگه ااثبات کنید درصورت عدم باسازی امکان خسارت مالی یا جانی وجود دارد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، مجتمع آپارتمانی شما می باید شرایط احصاء شده در ماده 13 قانون تملک آپارتمانها را دارا باشد تا بتوانید از طریق دادگاه محل وقوع ملک ، اجازه تخریب و نوسازی بنا را با وجود مخالفت اقلیت مالکان دریافت نمائید در غیر اینصورت رضایت نامه رسمی همه مالکان را نیاز دارد .