مشاوره حقوقی رایگان - اتمام تاریخ ابلاغیه

سلام و خسته نباشید به شما ، برای من ابلاغیه با اعتبار 5 روزه اومده از بازپرسی تهران من بعد از 3 روز گذشتن از ابلاغیه روز چهارم مادرخانم برادرم فوت شدو من شنبه که روز آخر میشد نتونستم برم، سوال اول من اینه که وقتم تمام شده الان چیکار باید کنم سوال دوم من هم چون پدرم بالای 60 سال هستن و بیماری دارن و در بیمارستان بستری هستن اگه تاییدیه پزشکی بگیرم و چون راه من دوره و رفت و آمد سخته از لاهیجان درخواست نیابت بدم میشه پرونده رو بفرستن نیابتی گیلان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بازپرسی مراجعه کنید و حضورا پیگیری کنید امکان نیابت در پاره ای موارد هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در برخی موارد برای تفهیم اتهام به دادگستری شهر محل اقامت متهم نیابت قضایی اعطاء میشود بنابراین در قالب لایحه این موضوع را عنوان کنید و درخواست نیابت دهید.