مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از آموزش و پرورش به علت بیماری اعصاب

با سلام.
بنده معلم پیمانی آموزش و پرورش هستم که به علت مشکل روحی و روانی شدیدی که در سال گذشته برایم پیش امده در بیمارستان اعصاب و روان بستری شدم و بیماری ام اونقدر شدید بوده که دکترم گفته تا اخر عمر باید دارو های اعصاب و روان مصرف کنم و چون مدیریت کلاس و دانش اموزان برایم مشکل شده امسال خواستار انصراف از اموزش و پرورش هستم و تعهد 10 ساله ای هم از ما گرفته اند منتها بنده نصف تعهدم را هنوز نگذرانده ام ایا من باتوجه به تعهد 10 ساله ولی بیماری پیش آمده ایا باز هم باید خسارتی پرداخت کنم؟ممنون از پاسخ تان

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال اداریست و درحیطه تخصص وکیل نمیباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید در این خصوص درخواست خود را بدهید تا مشخص شود که چه جوابی می‌گیرید و با توجه به آن جواب می‌توانید اعتراض داشته باشید