مشاوره حقوقی رایگان - توافق با شهرداری

با سلام اینجانب یک باب مغازه در خیابان اصلی دارم که این مغازه در طرح مسیر گشایی شهرداری قرار دارد شهرداری چگونه میتواند ملک مورد نظر را ماده 9 بکند و جایگزین شهرداری برای ملک اینجانب مورد پسند بنده قرار نگرفته است چگونه میتوانم با شهرداری توافق بکنم؟ در ضمن بنده سابقه 40 ساله در ان مکان را دارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ملک شما در طرح تعویض شهرداری قرار گرفته یا ما به ازای آن را دریافت کنیم یا اینکه می‌توانید اقامه دعوای حقوقی مبنی بر مطالبه وجه به نرخ روز ملک خود را بخواهید