مشاوره حقوقی رایگان - عنوان مجرمانه

با سلام
کارمندان یکی از ادارات دولتی نسبت به املاک تحت مالکیت آن اداره کل سهل انگاری کرده و بعضاً نسبت به تخلیه و اخذ اجرت المثل ایام تصرف کوتاهی نموده اند که در بعضی موارد این موضوع به چندین سال نیز می رسد. در بعضی موارد اجاره بها توسط مستاجرین پرداخت نشده است . عناوین مجرمانه ای که می توان برای این کارمندان به کار گرفت را ممنون میشوم اعلام بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب سال 1371 شکایت مرتبط در خصوص اهمال‌کاری یا اقدامات عمدی وی صورت گیرد.